Algemene informatie

Sinds eind jaren ’70 is de nieuwe wijk De Leijen in Bilthoven steeds verder uitgegroeid. Inmiddels zijn er circa 2.500 woningen, huur en koop. Er is ook wat kleine industrie en er zijn twee verzorgingshuizen. De wijk wordt aan de ene kant begrensd door de spoorlijn Baarn-Utrecht en aan de andere kant door het Leijense Bos.

Nieuwe sociale huurappartementen
Aan de Van Heukelomlaan, nabij het J.J.P. Oudkwartier, realiseert Woonstichting SSW een nieuw woongebouw met 99 sociale huurappartementen. De woningen zijn duurzaam, gasloos, krijgen een warmtepomp voor de verwarming en zonnepanelen op het dak. De woningen zijn ook levensloopbestendig. Heeft u nu of later zorg nodig of wordt u afhankelijk van een rollator of scootmobiel? Dan kunt u hier gewoon blijven wonen, want de toegankelijkheid van het gebouw en de maatvoering van de woningen zijn hiervoor geschikt.

Planning nieuwbouwproject
In augustus 2017 is de eerste heipaal voor het gebouw geslagen. De appartementen zijn te huur aangeboden via WoningNet. De planning is dat de woningen vanaf de tweede week van december 2018 opgeleverd worden. Nog voor de Kerst zullen de bewoners hun sleutel krijgen.

Nieuwe naam
Het woongebouw krijgt een nieuwe naam zodra bekend is wie er gaan wonen. Want de nieuwe huurders mogen deze naam kiezen. Net zoals ze mogen meedenken over het gebruik van de gemeenschappelijke activiteitenruimte.

Vragen
Heeft u een vraag? Dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met SSW via 030 220 58 33. Of stuur een e-mail naar deleijenzuid@ssw.nl

 

© Copyright All Rights Reserved - Woonstichting SSW