De appartementen krijgen een glasvezelnetwerk

De appartementen krijgen van Reggefiber een eigen glasvezelaansluiting, vanuit de wijkcentrale tot in de woning. Daarmee geniet u van de vrijheid van glasvezel. Wat dat betekent? Dat u geen keuzes hoeft te maken tussen snelheid en kwaliteit. U hoeft uw aansluiting met niemand te delen, dus geen langzamer internet als het even digitaal ‘spitsuur’ is in de straat.

Glasvezel staat voor razendsnel en stabiel internet. Nu, maar ook in de toekomst. U mag zelf kiezen bij welke provider u een abonnement afsluit.


Hoe maak ik gebruik van mijn glasvezelaansluiting?

U kunt gaan genieten van alle voordelen van glasvezel, als u een abonnement afsluit bij een provider die televisie, internet en/of telefonie via glasvezel aanbiedt. Ongeveer acht weken voordat u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt, is uw adres bekend in het systeem van Reggefiber. Vanaf dat moment kunt u ook een glasvezelabonnement afsluiten.


Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief van Reggefiber blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom uw aansluiting. U leest er ook alles over de voordelen van glasvezel en ontvangt praktische tips. En zodra u een abonnement kunt afsluiten, geven ze u een seintje. Zo kunt u na uw verhuizing direct genieten van diensten op het glasvezelnetwerk. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief via de website van Reggefiber.

© Copyright All Rights Reserved - Woonstichting SSW